Laadukkaan pohjarakentamisen Pirkanmaalla takaa Maanrakennus J. Rantakallio

Huolella ja ammattitaidolla tehty pohjarakentaminen on kaiken rakentamisen perusta. Laadukkaasti tehtyihin pohjatöihin kannattaa panostaa, oli kyse sitten suuremman tai pienemmän talon rakentamisesta. Hoidamme vankalla ammattitaidolla kaiken pohjarakentamiseen liittyvän, kuten salaojituksen, pohjien tiivistystyöt ja perustustyöt.

Pohjatöissä ei kannata mennä siitä mistä aita on matalin

Pohjarakentamisessa tapahtuneet virheet voivat myöhemmin aiheuttaa monenlaisia ongelmia, kuten lattioiden putoamista, sokkelin katkeamisia ja kosteusongelmia. Tällaisten virheiden korjaaminen on kallista ja vaikeaa, joten pohjatyöt kannattaa hoitaa kerralla kunnolla! Maanrakennus J. Rantakalliolla on yli 20 vuoden kokemus pohjarakentamisesta, joten meihin voit luottaa kaikissa erilaisissa pohjatöissä. Palveluumme kuuluu myös työmaan tasoittaminen ja siistiminen pohjatöiden tekemisen jälkeen, jotta talon rakentaminen jatkossa sujuu mukavasti. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Talon pohjatöissä kannattaa ottaa huomioon myös erilaiset vesijohto- ja viemäröintityöt. Lue sivuiltamme lisää myös tarjoamistamme maanrakennustöistä.